Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen

Everlash wimperextensions (plukjes)

De extensions zijn gebundelde wimperharen die één voor één op de eigen wimperharen met een speciale rubberpasta gezet worden. Deze rubberpasta is een speciale lijm op latexbasis en klontert niet! De wimperlijm is supersterk, veilig en irriteert niet en verkrijgbaar in zwart en transparant. Met wimperextensions ontstaat een vollere wimper, die heel natuurlijk oogt. De extensions blijven 4-6 weken zitten en zijn water- en hittebestendig. U kunt met de extensions gewoon douchen, zwemmen, sauna en onder de zonnebank. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. De extensions blijven zacht aanvoelen en zijn niet van echt te onderscheiden.

Ze blijven gekruld en het gebruik van mascara is hierdoor overbodig.

IDEAAL VOOR OP VAKANTIE OF VOOR DIE SPECIALE GELEGENHEID...............!

PRIJS VOOR HET ZETTEN VAN WIMPEREXTENSIONS...........................€ 35,00

OPVULLEN WIMPEREXTENSIONS NA 2-3 WEKEN..................................€ 12,50

VERWIJDEREN WIMPEREXTENSIONS....................................................€ 15,00

VERZORGING WIMPEREXTENSIONS

U mag wel mascara gebruiken, maar de eerste 3 uur na het zetten van de wimperextensions wordt dit afgeraden. Het gebruik van mascara dient men alleen te gebruiken aan de uiteinden van de opgezette wimperharen.       

De ogen mag u niet meer schoonmaken met de reguliere make up removers, daar zit olie en vet in waar de wimpers niet tegenkunnen. Maak de wimpers voorzichtig schoon met behulp van water of de wimperextensionreiniger van Everlash.

Wrijf niet in de ogen.

Trek niet aan de wimpers.

Na het douchen of baden altijd de wimpers deppend afdrogen en NIET wrijven, hierna indien nodig voorzichtig met je vingers of wimperborsteltje voorzichtig de wimpers weer in model brengen.

Verwijder oogmake-up met een olie- en vetvrije make-up remover en ontwijk hierbij de aanhechting van de wimperextensions. 

Na het slapen kunnen de wimpers soms aan elkaar kleven, gelieve er niet aan te trekken om ze uit mekaar te halen! Plaats je wijsvinger op de bovenkant van de wimpers en haal ze voorzichtig uit mekaar met een wimperborsteltje of een houten prikkertje.

Er is altijd wel een kans dat je enkele extensions verliest ondanks je goede verzorging.

Doordat de eigen natuurlijke haartjes loslaten kunnen er ook automatisch wimperextensions meekomen. Je kan je wimperextensions gewoon bij laten vullen (bijwerken). Daar waar je extensions kwijt bent geraakt komt er een leeg plekje waar

geen extension op zit, dit is echter gemakkelijk op te vullen door het aanbrengen van een nieuw wimperplukje.

EVEN VOORSTELLEN.....................................................................

Net als hoofdhaar verliezen we ook dagelijks wimperhaartjes. Dit is een natuurlijk proces.


Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01