Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen

NIEUW BIJ BEAUTY4U:         

Everlash wimperextensions (plukjes)

Ze blijven gekruld en het gebruik van mascara is hierdoor overbodig.

IDEAAL VOOR OP VAKANTIE OF VOOR DIE SPECIALE GELEGENHEID...............!

De extensions zijn gebundelde wimperharen die één voor één op de eigen wimperharen met een speciale rubberpasta gezet worden. Deze rubberpasta is een speciale lijm op latexbasis en klontert niet! De wimperlijm is supersterk, veilig en irriteert niet en verkrijgbaar in zwart en transparant. Met wimperextensions ontstaat een vollere wimper, die heel natuurlijk oogt. De extensions blijven 4-6 weken zitten en zijn water- en hittebestendig. U kunt met de extensions gewoon douchen, zwemmen, sauna en onder de zonnebank. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. De extensions blijven zacht aanvoelen en zijn niet van echt te onderscheiden.

Welkom bij Beauty4u  

Op deze site vindt u alle informatie over de salon, onze behandelingen en producten. In onze salon staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Hoe prettig kan het zijn om even aan de drukte van alledag te ontsnappen! Een moment voor u alleen, met de volle 100% aandacht die alleen op u gericht is. Individuele zorg, kwaliteit en persoonlijke aandacht daar kunt u bij Beauty4u op rekenen!

PRIJS VOOR HET ZETTEN VAN WIMPEREXTENSIONS...........................€ 35,00

OPVULLEN WIMPEREXTENSIONS NA 2-3 WEKEN..................................€ 12,50

Beauty4u is gespecialiseerd in het zetten van hairextensions, wimperextensions en gelnagels.

VERWIJDEREN WIMPEREXTENSIONS....................................................€ 15,00

Tevens opleidingen voor Hairextension Specialist, Wimperextensions en Nagelstyliste.

U kunt bij Beauty4u ook terecht voor rimpelbehandelingen door een team van uiterst deskundige artsen.

Er wordt bij Beauty4u van maandag tot en met zaterdag uitsluitend op afspraak gewerkt. Ook in de avonduren!

In de salon kunt u niet pinnen. De betaling dient daarom contant plaats te vinden. Bij betaling het liefst gepast betalen. De cosmetische behandelingen kunnen wel gepind worden.

Voor het plaatsen van de hairextensions vraagt Beauty4u een aanbetaling van 50%. De hairextensions zijn niet op voorraad en moeten dus besteld worden. Het is niet mogelijk om uw aanbetaling terug te krijgen, de hairextensions worden direct besteld en betaald bij de leverancier.

Heeft u een afspraak maar bent u verhinderd? Gelieve dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Wordt de telefoon niet beantwoord dan kunt u een bericht achterlaten of een e-mail sturen.

VERZORGING WIMPEREXTENSIONS

U mag wel mascara gebruiken, maar de eerste 3 uur na het zetten van de wimperextensions wordt dit afgeraden. Het gebruik van mascara dient men alleen te gebruiken aan de uiteinden van de opgezette wimperharen.       

De ogen mag u niet meer schoonmaken met de reguliere make up removers, daar zit olie en vet in waar de wimpers niet tegenkunnen. Maak de wimpers voorzichtig schoon met behulp van water of de wimperextensionreiniger van Everlash.

Wrijf niet in de ogen.

Trek niet aan de wimpers.

Na het douchen of baden altijd de wimpers deppend afdrogen en NIET wrijven, hierna indien nodig voorzichtig met je vingers of wimperborsteltje voorzichtig de wimpers weer in model brengen.

Verwijder oogmake-up met een olie- en vetvrije make-up remover en ontwijk hierbij de aanhechting van de wimperextensions. 

Na het slapen kunnen de wimpers soms aan elkaar kleven, gelieve er niet aan te trekken om ze uit mekaar te halen! Plaats je wijsvinger op de bovenkant van de wimpers en haal ze voorzichtig uit mekaar met een wimperborsteltje of een houten prikkertje.

Er is altijd wel een kans dat je enkele extensions verliest ondanks je goede verzorging.

EVEN VOORSTELLEN.....................................................................

Net als hoofdhaar verliezen we ook dagelijks wimperhaartjes. Dit is een natuurlijk proces.

Even voorstellen, mijn naam is Alletta Spa, 43 jaar en woonachtig in het Groningse Bedum.

Sinds 2007 run ik mijn eigen salon. In het verleden heb ik jarenlang in diverse ondersteunende kantoorfuncties gewerkt. Negen jaar geleden heb ik uiteindelijk gekozen voor mijn passie en na jaren van ontwikkelen in een nieuwe richting heb ik in de zomer van 2007 mijn salon geopend. Mijn salon is gevestigd aan huis, dus geen hoge kosten aan personeel en een bedrijfspand. Kortom aantrekkelijke prijzen voor een uitstekende kwaliteit en service!

Doordat de eigen natuurlijke haartjes loslaten kunnen er ook automatisch wimperextensions meekomen. Je kan je wimperextensions gewoon bij laten vullen (bijwerken). Daar waar je extensions kwijt bent geraakt komt er een leeg plekje waar

geen extension op zit, dit is echter gemakkelijk op te vullen door het aanbrengen van een nieuw wimperplukje.

De website is volop in ontwikkeling en wordt regelmatig vernieuwd, dus neem af en toe eens een kijkje...........!

Beauty4u  -  Sperwer 31  -  9781 XR Bedum  -  050-5013456 / 06-24830977  -  www.beauty-4u.nl  -  info@beauty-4u.nl

Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01