Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen

NIEUW BIJ BEAUTY4U:         

In principe hebben de hairextensions geen speciale producten nodig, maar Beauty4u adviseert wel de verzorgingslijn van Lisap Milano “Top Care Repair” te gebruiken. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de hairextensions, waardoor de kwaliteit van de hairextensions langer mooi blijft. Deze producten zijn uiteraard verkrijgbaar in de salon!

Restoring Bath, milde reiniging, zorgt voor een zichtbare verbetering van volume en glans. Bevat het Aminocare Complex en extracten van Bamboe, die het haar binnendringen en van binnenuit versterken om het volume te verhogen. Maakt het haar meer glanzend, gladder en gezonder, flacon 250 ml € 12,95

Conditioner, bevat het Aminocare Complex en extracten van Bamboe om de haarschacht van binnenuit te versterken en te herstructureren, maakt het haar makkelijk kambaar en handelbaar. Geeft het haar een gladder, verzorgder, sterker, glanzender en gezonder aanzicht, flacon 250 ml € 12,95

Intensive hair repair mask, herstructureert het haar en maakt het sterker en levendiger, bevat het Amonicare Complex en extracten van Bamboe om het haar te hydrateren, te verzorgen en makkelijk kambaar te maken. Na de behandeling is het haar sterker en ziet er levendiger uit, pot 250 ml € 19,95

Welkom bij Beauty4u  

Op deze site vindt u alle informatie over de salon, onze behandelingen en producten. In onze salon staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Hoe prettig kan het zijn om even aan de drukte van alledag te ontsnappen! Een moment voor u alleen, met de volle 100% aandacht die alleen op u gericht is. Individuele zorg, kwaliteit en persoonlijke aandacht daar kunt u bij Beauty4u op rekenen!

Beauty4u is gespecialiseerd in het zetten van hairextensions, wimperextensions en gelnagels.

Tevens opleidingen voor Hairextension Specialist, Wimperextensions en Nagelstyliste.

Gelieve de hairextensions binnen 24 uur niet wassen, zodat de bondjes (waxjes) kunnen uitharden; dus ook niet zwemmen, sauna, kleuren etc.

U kunt bij Beauty4u ook terecht voor rimpelbehandelingen door een team van uiterst deskundige artsen.

Vermijd producten zoals babyshampoo, 2 in 1 shampoo, antiroos-shampoo.

Er wordt bij Beauty4u van maandag tot en met zaterdag uitsluitend op afspraak gewerkt. Ook in de avonduren!

Borstel het haar voor iedere wasbeurt goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.

In de salon kunt u niet pinnen. De betaling dient daarom contant plaats te vinden. Bij betaling het liefst gepast betalen. De cosmetische behandelingen kunnen wel gepind worden.

Voor gegarandeerd mooi en zacht haar wast u het haar met de Top Care shampoo en conditioner van Lisap, en was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen, dus met de haarlengte mee en niet als een grote bos boven op uw hoofd, dit ter voorkoming van klitvorming.

Voor het plaatsen van de hairextensions vraagt Beauty4u een aanbetaling van 50%. De hairextensions zijn niet op voorraad en moeten dus besteld worden. Het is niet mogelijk om uw aanbetaling terug te krijgen, de hairextensions worden direct besteld en betaald bij de leverancier.

Kam vervolgens met uw vingers de conditioner of het haarmasker goed door.

Heeft u een afspraak maar bent u verhinderd? Gelieve dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Wordt de telefoon niet beantwoord dan kunt u een bericht achterlaten of een e-mail sturen.

Zorg ervoor dat er na het uitspoelen geen resten achterblijven van shampoo of conditioner.

Met een handdoek de haren voorzichtig droogdeppen en niet wrijven. Het haar kan met de föhn in elk gewenst model gedroogd/gestyled worden.

U kunt voor extra verzorging een klein beetje serum in de punten kneden. Een serum herstelt en beschermt de haarvezel en geeft een bijzonder mooie glans.

Producten die zwavelhoudende stoffen bevatten (thermaal bad), tasten de keratine bondjes aan en dienen vermeden te worden.

De waxextensions goed uit elkaar trekken in verband met knopen/klitten (bij droog haar).

Het haar nooit borstelen of kammen als het nat is.

Permanenten en kleuringen met een licht percentage zijn mogelijk maar dit is geheel op eigen verantwoording en risico.

Voor het slapen gaan kun je je haar in een vlecht of in een staart doen ter voorkoming van klitvorming.

Het is normaal dat je 10% van het aantal geplaatste extensions verliest. Deze extensions zijn herbruikbaar. De extensions die je

verliest kunnen kosteloos, indien gewenst, hergeplaatst worden.

EVEN VOORSTELLEN.....................................................................

Even voorstellen, mijn naam is Alletta Spa, 43 jaar en woonachtig in het Groningse Bedum.

Sinds 2007 run ik mijn eigen salon. In het verleden heb ik jarenlang in diverse ondersteunende kantoorfuncties gewerkt. Negen jaar geleden heb ik uiteindelijk gekozen voor mijn passie en na jaren van ontwikkelen in een nieuwe richting heb ik in de zomer van 2007 mijn salon geopend. Mijn salon is gevestigd aan huis, dus geen hoge kosten aan personeel en een bedrijfspand. Kortom aantrekkelijke prijzen voor een uitstekende kwaliteit en service!

De website is volop in ontwikkeling en wordt regelmatig vernieuwd, dus neem af en toe eens een kijkje...........!

Beauty4u  -  Sperwer 31  -  9781 XR Bedum  -  050-5013456 / 06-24830977  -  www.beauty-4u.nl  -  info@beauty-4u.nl

Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01