F.A.Q.

 

 

Natuurlijk zijn er altijd veel vragen die mensen stellen, over hoe het zou zijn als u over gaat tot een totale verlenging en/of volume, of aparte flitsende high/lowlights in uw haar.

 

Welke extensions gebruiken jullie?

Wij plaatsen extensions van het merk Euro.So.Cap. De beste voorgebonden en op keratine gebaseerde hairextensions van 100% menselijk haar afkomstig uit India.

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van uw eigen type haar en wens. Voor een volumebehandeling kan vaak worden volstaan met 50 tot 75 stuks. Een verlenging begint in de meeste gevallen vanaf 100 stuks, dit is sterk afhankelijk van uw eigen lengte en de gewenste lengte.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een behandeling?

Als we uit gaan van een verlenging van ongeveer 150 stuks, dan heeft u ongeveer 3 1/2 uur de tijd nodig.

Hoelang kunnen extensions in mijn haar blijven zitten?

U mag ervan uitgaan dat uw haar ongeveer 1 cm. per maand groeit. In de meeste gevallen kunnen de extensions

4 tot 6 maanden blijven zitten. Bij de een kan het wat langer blijven zitten dan bij de ander, dat is ook afhankelijk van uw verzorging (vandaar dat u gebruik kunt maken van de tussentijdse controle) en uw eigen haarlengte en structuur.

Kan ik de extensions verven? 

De extensions kunnen geverfd worden maar wordt wel afgeraden. Aangezien de extensions reeds behandeld zijn komt een verfbehandeling het haar niet ten goede. Als extensions toch worden geverfd vervalt de garantie.

Kan ik mijn extensions gewoon borstelen?

Natuurlijk kan dat, dit moet juist erg goed gebeuren. Als u kiest voor een verlenging of volume dan bent u genoodzaakt om een speciaal daarvoor bestemde extension borstel aan te schaffen. Door goed te borstelen voorkomt u tijdig klitten.

Kan ik mijn extensions opnieuw gebruiken?

Het kan wel, maar wijsheid is het niet. De extension zal dan namelijk moeten worden voorzien van een nieuwe wax. Aangezien dit veel tijd kost en arbeidsintensief is, is het goedkoper om nieuwe extensions te plaatsen. Hier komt bij dat het model wat gesneden is aan uw gewenste model, nooit meer volledig op de plaats terug gebracht kan worden. Er zal altijd lengte verloren gaan om het opnieuw in model te brengen.  

Kan ik zwemmen met extensions?

Ja, je kan zwemmen met extensions. Wij raden wel aan om uw haar dan in een vlecht te dragen. Echter door het zoutgehalte in de zee en chloorgehalte in zwembaden, kunnen de waxjes van de extensions aangetast worden en kunnen op den duur gaan afbrokkelen.

Als ik zwanger ben of als ik medicijnen gebruik, kan ik dan wel beginnen aan extensions?

Het kan voorkomen dat door hormonen tijdens de zwangerschap en na de bevalling haaruitval kan ontstaan. Dat gebeurt dan natuurlijk ook bij de bevestigingen van de extensions, hierdoor kan de houdbaarheid minder worden. Bij medicijn gebruik is het van te voren verstandig om de bijsluiters goed door te nemen en te bekijken of uw medicijngebruik invloed heeft op haaruitval. Als dit het geval is, raden wij het plaatsen van extensions af. 

Zijn extensions schadelijk voor mijn haar?

Mits de extensions professioneel gezet en goed verzorgd worden, brengt het nauwelijks tot geen schade toe aan uw eigen haar. Tip: Laat ze altijd door professionals plaatsen en verwijderen.

Hoe worden extensions verwijderd?

Wij gebruiken enkel de liquid remover van Euro.So.cap., welke het waxje poreus maakt waardoor de extensions zo langs uw eigen haar eruit glijden.

Komt de kleur wel overeen met mijn haar?

Wij gaan samen met u de wensen bespreken. Door middel van uitgebreide kleurenstalen wordt een kleur(en) op maat uitgezocht.

Heb ik ook garantie?

De eerste drie maanden heeft u garantie op de kwaliteit van de extensions. Bij een probleem bekijken wij hoe dit heeft kunnen gebeuren en lossen dit op.                                                          

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

 

www.beauty-4u.nl

info@beauty-4u.nl

 

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01

 

 


 

 

 

Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen