NIEUW BIJ BEAUTY4U:         

 

HAARVERLENGINGSSYSTEEM MET DE COLD FUSION TECHNIEK

UITSTEKEND GESCHIKT VOOR FIJN OF BREEKBAAR HAAR

 

 

Voor het aanbrengen van hairextensions gebruikt Beauty4u twee systemen:

 

Hairextensions plaatsen op basis van warmte met behulp van een speciale tang die aan beide zijden warm wordt.

 

Hairextensions plaatsen op basis van koude met behulp van een speciale tang, welke gebruik maakt van de Cold Fusion technologie: zonder wamte, dus uitstekend geschikt voor fijn of breekbaar haar.

 

Cold Fusion

Deze nieuwe innovatieve ultrasonische techniek beschadigt je natuurlijke haar niet, omdat door deze “koude applicatie” techniek geen verbindingen met warmte of chemicaliën wordt gebruikt voor de bevestiging van de haarstrengen. De strengen worden bevestigd door middel van geluidsgolven met een daarvoor speciaal ontwikkeld apparaat, de cold fusion.

 

 

Euro So.Cap. hairextensions, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

 

 

Beauty4u werkt met de hairextensions van Euro So.Cap.

 

Euro So.Cap. is gevestigd in Napels, Italie, en staat al jaren aan de top van de mondiale markt en heeft ruim 40 jaar ervaring in de verwerking van menselijk haar.

 

Euro So.Cap. maakt gebruik van exclusieve Remis-kwaliteit haar. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en is hierdoor ook makkelijk te borstelen.

 

 

 

Herkomst:

Hairextensions worden gemaakt van 100% echt haar. Dit haar is afkomstig uit Oost-Europa en India en heeft dezelfde eigenschappen als ons eigen haar.

De grootste haarleveranciers zijn de tempels die jaarlijks bezocht worden door bezoekers op pelgrimstocht. Pelgrims zien hun haar als een sieraad en als teken van schoonheid. Ze verven en permanenten hun haar daarom niet en knippen gebeurt ook nauwelijks. Dit betekent dat het haar kwalitatief zeer goed is en lang. Vele dankbare pelgrims scheren hun hoofd kaal als teken van zegen van hun leven. Dit wordt gedaan door speciale tempelkappers.

Het haar wordt afgeschoren en geveild. De pelgrims die hun haar afscheren ontvangen dit geld niet. Dit ontvangt de tempel zelf, zij kan hiermee de pelgrims onderdak en eten geven, ook onderhouden zij met dit geld ziekenhuizen en scholen.

 

 

 

 

Het haar wordt nauwkeurig afgeschoren en de haarbundels worden bij afgifte door experts van Euro So.Cap. geselecteerd op hun kwaliteit en zuiverheid. Verder worden tijdens het productieproces de haren verwerkt volgens de Remis-methode. Dit betekent dat de haarschubben dezelfde richting worden opgelegd omdat het haar anders zou knopen en klitten Tevens verzekert deze techniek dat de haren steeds gebundeld blijven van wortel naar punt, waardoor de haarschubbenlaag intact blijft, een eerste voorwaarde voor kwaliteitsextensions.

Daarnaast zijn de strengen aan de top voorzien van een laagje keratine, een natuurlijk bestanddeel van het haar, wat een stevige binding verzekert. De bindingen hebben een speciale V-vorm die een perfecte verwerking toelaat, en steeds in de kleur van het haar is.

   

                                                          

                          

Omdat dit haar nog niet eerder chemisch is behandeld is het een uitstekende kwaliteit om te gebruiken voor hairextensions. De haren worden allemaal ontkleurd en weer geverfd in de gewenste kleur. De haren worden handmatig vastgezet aan de waxjes. Omdat het handwerk is zal ook niet elke hairextension exact dezelfde dikte en kleur hebben. Dat is juist het mooie, het blijft natuurlijk, je eigen haar is ook niet overal hetzelfde van dikte en kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

 

www.beauty-4u.nl

info@beauty-4u.nl

 

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01

 

 


 

 

 

 

 

Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen