Verzorging hairextensions

 

 

  

 

In principe hebben de hairextensions geen speciale producten nodig, maar Beauty4u adviseert wel de verzorgingslijn van Lisap Milano “Top Care Repair” te gebruiken. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de hairextensions, waardoor de kwaliteit van de hairextensions langer mooi blijft. Deze producten zijn uiteraard verkrijgbaar in de salon!

 

Restoring Bath, milde reiniging, zorgt voor een zichtbare verbetering van volume en glans. Bevat het Aminocare Complex en extracten van Bamboe, die het haar binnendringen en van binnenuit versterken om het volume te verhogen. Maakt het haar meer glanzend, gladder en gezonder, flacon 250 ml € 12,95

Conditioner, bevat het Aminocare Complex en extracten van Bamboe om de haarschacht van binnenuit te versterken en te herstructureren, maakt het haar makkelijk kambaar en handelbaar. Geeft het haar een gladder, verzorgder, sterker, glanzender en gezonder aanzicht, flacon 250 ml € 12,95

Intensive hair repair mask, herstructureert het haar en maakt het sterker en levendiger, bevat het Amonicare Complex en extracten van Bamboe om het haar te hydrateren, te verzorgen en makkelijk kambaar te maken. Na de behandeling is het haar sterker en ziet er levendiger uit, pot 250 ml € 19,95

                       

Gelieve de hairextensions binnen 24 uur niet wassen, zodat de bondjes (waxjes) kunnen uitharden; dus ook niet zwemmen, sauna, kleuren etc.

 

Vermijd producten zoals babyshampoo, 2 in 1 shampoo, antiroos-shampoo.

 

Borstel het haar voor iedere wasbeurt goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.

 

Voor gegarandeerd mooi en zacht haar wast u het haar met de Top Care shampoo en conditioner van Lisap, en was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen, dus met de haarlengte mee en niet als een grote bos boven op uw hoofd, dit ter voorkoming van klitvorming.

 

Kam vervolgens met uw vingers de conditioner of het haarmasker goed door.

 

Zorg ervoor dat er na het uitspoelen geen resten achterblijven van shampoo of conditioner.

 

Met een handdoek de haren voorzichtig droogdeppen en niet wrijven. Het haar kan met de föhn in elk gewenst model gedroogd/gestyled worden.

 

U kunt voor extra verzorging een klein beetje serum in de punten kneden. Een serum herstelt en beschermt de haarvezel en geeft een bijzonder mooie glans.

 

Producten die zwavelhoudende stoffen bevatten (thermaal bad), tasten de keratine bondjes aan en dienen vermeden te worden.

 

De waxextensions goed uit elkaar trekken in verband met knopen/klitten (bij droog haar).

 

Het haar nooit borstelen of kammen als het nat is.

 

Permanenten en kleuringen met een licht percentage zijn mogelijk maar dit is geheel op eigen verantwoording en risico.

 

Voor het slapen gaan kun je je haar in een vlecht of in een staart doen ter voorkoming van klitvorming.

 

Het is normaal dat je 10% van het aantal geplaatste extensions verliest. Deze extensions zijn herbruikbaar. De extensions die je

verliest kunnen kosteloos, indien gewenst, hergeplaatst worden.

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

 

www.beauty-4u.nl

info@beauty-4u.nl

 

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01

 

 


 

 

 

 

 

Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen