Nu ook bij Beauty4u:

 

WIMPEREXTENSIONS, VOLGENS DE 1 OP 1 METHODE

 

                 

                           

 

    

 

   Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm.  

   Afhankelijk van uw eigen haargroei, blijven de haartjes 6 tot 8 weken zitten. 

 

   Tijdens de ontspannende behandeling worden er op de natuurlijke haartjes van de wimpers kunst-

   of echte haartjes gezet. Omdat elk wimperhaartje met een losse wimperextension wordt verlengd,

   geeft dit een zeer natuurlijk resultaat. Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen,

   zon, zee, zweet ...  De extensions zijn hypoallergeen en diervriendelijk. Ze worden bevestigd met

   een speciale lijm, die zacht en flexibel is, en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke

   wimper. U krijgt geen zware of vermoeide ogen en gebruik van mascara is niet meer nodig!

 

 

 

                           

 

 

 

Prijslijst 2014

Wimperverlenging nieuwe set......................................  69,00

Wimperverlenging opvullen binnen 2 weken............... 19,00

Wimperverlenging opvullen binnen 3 weken............... 29,00

Wimperverlenging opvullen 4 tot 8 weken................... 39,00

 

Verwijderen wimperverlenging...................................... 25,00

 

 

 

 

Wat zijn wimperextensions

 

 

 

wimper extenions

 

 

Wimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt, afhankelijk van het type wimperextension.

De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat.

Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up.

Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode.

 

Welke wimperextensions zijn er

Er zijn meerdere soorten wimperextensions welke allemaal weer een ander resultaat geven.

 

 • One by one techniek
  Op elke wimper wordt n wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look.
  Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartjes die variren in lengte, dikte en krul.
 • Wimperstrip
  Een complete set wimpers die bovenop de bestaande wimpers wordt geplakt.
  Ideaal voor een avondje uit maar een minder natuurlijke look.
 • Plukjes

          Dit zijn een paar wimperhaartjes aan elkaar vast.
          
Deze zijn sneller te zetten dan de one by one techniek.

 

    

 

 

 

 

One by one techniek

 

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaart

s-ochtends tijd.

 

 

 

 

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Het uitvallen van wimpers is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

 

Wimperstrip

De voordelen van een wimperstrip wimperextensions is dat deze makkelijk zelf is aan te brengen met een klein beetje lijm. De lijm wordt er vaak bijgeleverd. Uiteraard is niet elke lijm geschikt. Daarnaast is ook de prijs laag. Makkelijk zelf te verwijderen.

 

Wimperplukjes

De voordelen van wimperplukjes zijn dat het zetten ervan niet zo veel tijd kost als bij de one by one techniek. Het resultaat is dan ook niet helemaal hetzelfde. Wimperplukjes geven een iets minder natuurlijk resultaat vergeleken met de one by one techniek maar zijn wel mooier dan de wimperstrip.

Het nadeel van de wimperplukjes is dat er een verhoogde kans is op wimperuitval vanwege een groter gewicht aan de eigen wimper.

 

Speciale wimperlijm

 

Voor wimperextensions wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm is heel licht van gewicht waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten.
De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Hierdoor blijft de nieuwe gelijmde wimper beter zitten. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik in het gezicht. Mocht er geknoeid worden is er niets aan de hand.

De wimperlijm is tevens oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers makkelijk te verwijderen. Ook deze vloeistof is veilig voor gebruik in het gezicht. Een bekende en goede wimperlijm is die van Blink.

 

Losse wimpers

Er zijn verschillende soorten losse wimpers t.b.v. de one by one techniek. Ze zijn er van echt (dieren) haar en synthetisch. Dierenhaar is afkomstig van nertsen. De synthetische haartjes zijn het populairst.

Synthetische wimperhaartjes zijn van een materiaal gemaakt welke geen allergische reactie verzorgt.

j wimper b wimper c wimper d wimper l wimper
J krul B krul C krul D krul L krul

Daarnaast variren de haartjes van lengte, dikte en model krul. De meest gebruikte haartjes zijn 8, 10, 12 en 14 mm lang. De meeste gebruikte krullingen zijn J, B, C en D. De letter symboliseert de vorm van de krul.

 

Gezicht en make-up reinigen

 

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct.

Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastgelijmd.

Laat wimperextensions verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf.

 

Opvullen van wimperextensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

 

Tijdsduur wimperextensions zetten

 

Een nieuwe set wimperextensions met de one by one techniek duurt ongeveer 2 uur.
Een opvulbeurt varieert tussen een half uur en een uur. Een nieuwe set wimperplukjes duurt ongeveer een half uur. Een set wimperstrips aanbrengen duurt ongeveer 5 10 minuten om dit bij jezelf te doen.

 

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden losgeweekt van de eigen wimper.

 

Wat kun je met wimperextensions wel en niet

 

In principe kun je alles met de wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een sealant (coating) te gebruiken welke een soort beschermlaagje achterlaat op de wimpers. Dit beschermlaagje is slechts 2 dagen actief. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. Sealant beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengd. Een flesje sealant kost ongeveer zon 25,-.

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het zetten van de wimperextensions, bij het douchen de wimpers niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimperuitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimperextensions.

 

Voel je de wimperextensions zitten

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomen. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty4u

Alletta Spa

Sperwer 31

9781 XR Bedum

Tel.: 050-5013456

Mob.: 06-24830977

 

www.beauty-4u.nl

info@beauty-4u.nl

 

KvK 02100220

BTW NL1938.05.145.B01

 

 


 

 

 

 

Welkom bij Beauty4u Hairextensions Groningen